Az alapítás éve: 1988.

1988-1992:

Családi vállakozásként kezdtünk neki a műanyagipar ezen igen szerteágazó ágazatának. Akkori gépparkunk egyetlen, Monomat 120 típusú autómata fröccsöntőgépre korlátozódott. A vele elvállalt munkáink főleg háztartási eszközök gyártásából álltak. Később a gépkocsik kárpitozásához szükséges műanyag patentok gyártásával kezdtünk el foglalkozni. Ezeket az egész ország területére szállítottuk a nagy- és kiskereskedők részére. Közülük többel a mai napig partneri viszonyban állunk, és igyekszünk fenntartani a kialakult, megbízható beszállítói kapcsolatot. 

1992-1998:

A megrendelői igények szükségessé tették a beruházást újabb fröccsöntőgépekre. Újabb, korszerűbb gépeket hoztunk be külföldről, melyekkel meg tudtunk felelni a maximális elvárásoknak. Így kiszélesíthettük az általunk gyártható termékek palettáját mind minőségi, mind mennyiségi viszonylatban.
A tevékenységi köreinket mindig igyekeztünk, és igyekszünk bővíteni. Ebben az időszakban kezdtünk a szakágazaton belül, a fröccsöntés mellett másik két műanyaipari tevékenységgel is foglalkozni. Az egyik ilyen tevékenység a vákuumformázás volt. Olcsó, eldobható műanyag tálcákat készítettünk különboző
élelmiszeripari termékek számára, illetve a saját termékeinkhez, csomagolóanyagként.
A másik, újonnan felvett tevékenységi körünk, a poliuretán habosítás. Magyarországon elsőként gyártottunk, azóta nagy népszerűségnek örvendő, kőműves szerszámokat poliuretán habból.

Ezek kiváló alkalmazhatóságát a vásárlók hamar felismerték, és megnőtt az igény ezen termékekkel szemben. Ennek kielégítésére, a korábbi technológiát fel kellett cserélni egy új, gép által kiszolgált, több habosító-szerszámos rendszerre.


1998-2003:

Az eddig kisvállakozásként működő cégünk "kinőtte" mind a vállakozási forma, mind az eddigi telephely nyújtotta lehetőségeket és kereteket. A korábban magánvállakozásként, majd "Németh-Plaszt" egyéni cégként működő vállalkozásunk, 1998-ban Németh Plast Műanyagipari Kft.-ként került bejegyzésre.Megkezdtük új telephelyünk építését a város ipari negyedének egy újonnan nyitott területén. A terület megfelelő kialakítása, az építkezés és a telephely berendezése egy évig tartott. A beruházás egy részét, pályázat útján, a Széchenyi-tervből folyósítottuk. Az új, több mint 600 négyzetméteres, könnyűszerkezetes üzemcsarnokban egy habosító-részleg, és egy fröccsöntő-részleg került kialakításra, egymástól elkülönítve.

Jelen és jövő:

Tudásunkat, és szakértelmünket mindig a vevők kiszolgálására igyekeztünk fordítani. Cégünk alapelve, a vevői elégedettség mind magasabb fokon történő elérése. Ezt a megrendelők felé irányuló, folyamatos, személyes kapcsolattartással és a termékeink, valamint szolgáltatásaink minőségének folyamatos emelésével igyekszünk fenntartani.
Távolabbi célunk a magyar termékek népszerűsítése, mind hazánkban, mind külföldön. Ennek eszköze a minőségen alapuló munkavégzés, és szolgáltatásnyújtás. Ezt bizonyítva termékeinket folyamatosan képviseltetjük a hazai, és a környező országokban megrendezett szakkiállításokon.

Legfontosabb tevékenységünk, annak az útnak a megtalálása, amelyen az alapanyagból a megrendelő által támasztott igényeket maximálisan kielégítő termék elkészül. Az Ön dolga az igények megfogalmazása. A többit nyugodtan ránk bízhatja...

Németh Plast Kft.
 
ugrás a lap tetejére
Home | Elérhetőségeink | Megrendelés | E-mail
© 2003 Németh Plast Co. All rights reserved