A megalakulásunk óta eltelt másfél évtized alatt rengeteg tapasztalatra tettünk szert ezen a szakterületen belül. A fröccsöntés, hasonlóan a többi ipari tevékenységhez, igen összetett folyamat. Az elkészítendő terméknek leginkább megfelelő alapanyag kiválasztásától, az alapanyag előkészítésén át, egészen a szállítást lehetővé tevő csomagolás kiválasztásáig, folyamatos odafigyelést igényel. Azon dolgozunk, hogy ezt a folyamatosságot garantálhassuk ügyfeleinknek..

A kialakított gépparkunk lehetővé teszi mind a magas minőségű, mind a nagy tömegben gyártott, olcsó termékek előállítását. A gyártandó termék minősége és ára közti összefüggést a fröccsöntő szerszám jelenti. Amennyiben szükséges, ennek elkészíttetését cégünk magára vállalja.

Gépeink kapacitását megtalalája a kapacitás linkre kattintva.

Cégünk az összes hőre lágyuló műanyagból képes termékeket előállítani. Ennek kiválasztásában és beszerzésében, a több éves tapasztalatunkat felajánlva, Önnek is segítségére leszünk.

Referencia termékekkel tudunk szolgálni az építőipar, élelmiszeripar, elektronika-ipar, autóalkatrész-gyártás, háztartási alkatrész-gyártás, stb. területéről. Ezek közül néhányat az alábbiakban bemutatunk.

Felmerülő kérdéseire munkatársaink szívesen adnak felvilágosítást.

Néhány referencia-termékünk:
 
Home | Elérhetőségeink | Megrendelés | E-mail
© 2003 Németh Plast Co. All rights reserved