A poliuretán habokból készült termékek hétköznapi életünk szinte minden területén előfordulnak a gépjármű alkatrészektől kezdve a lakberendezési tárgyakig. Előállításánál előny, hogy nincs méret, vagy súlybeli korlátozás. Az alkalmazott technológia lehetővé teszi a sorozatgyártást is. A rendelkezésre álló alapanyagok listája széleskörű, így bármilyen igényt ki tudunk elégíteni, figyelembe véve a termékkel szemben támasztott igényeket (rugalmasság, ütésállóság, szín, felület kiképzése, stb.).

Magyarországon elsőként kezdtük gyártani, az akkor már nyugaton elterjedt kűműves szerszámokat, műanyag habból.
Előnye az addig használt fa simítókkal szemben, hogy könnyen mosható, vízálló, és olcsó. Használatának gyors elterjedését valószínűleg a vízállóságának köszönheti. A kőműves munka során használt szerszám folymatosan érintkezik a vízzel, amit a fa eszközök hamar felszívnak, ezáltal növelve a súlyukat. Ha a több órás fizikai munkát figyelembe vesszük, ez a súlyfelesleg már nem hanyagolható el.
Több méretben gyártjuk a poliuretánból készült kőműves szerszámokat az elvégzendő munkát, és az egyéni igényeket figyelembe véve.

Az általunk gyártott, és forgalmazott kűműves és burkoló szerszámok teljes listáját megtalálja a kéziszerszámok linkre kattintva.


A gyártással kapcsolatban felmerülő kérdéseire munkátársaink szívesen válaszolnak.

 

Új termékünk a bejárati ajtókhoz használható üvegszorító keret. Polyuretánból készül, fehérre festve, de igény esetén lehet más színben is kérni.

 

 


Akár külső, akár belső ajtókhoz is lehet használni, de a szekrénysorok elemeit is szépen diszíti.

Kérdéseivel kapcsolatban keressen minket a megadott elérhetőségek bármelyikén.

ugrás a lap tetejére

 
 
 
   
Home | Elérhetőségeink | Megrendelés | E-mail
© 2003 Németh Plast Co. All rights reserved